Objavljeno 09.02.17. 10:19

Karte već od 9,99 eura: letite u Bruxelles i London uz 30 posto popusta

Dva glavna grada dostupna su po vrlo niskim cijenama.
London

Danas, 9. veljače 2017. do 23:59, traje promocija najvećeg niskotarifnog zračnog prijevoznika u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Aira, koji povodom Valentinova nudi 10-30 posto popusta na dio svojih karata. Akcija se odnosi na odabrane linije u Wizz Airovoj mreži, koje prometuju do kraja ožujka 2017. Popust se odnosi na samu cijenu karte, ali se ne obračunava na iznos administrativne naknade.

Tako su akcijom obuhvaćene i poveznice Ljubljane i Bruxellesa te Ljubljane i Londona. Ionako povoljne karte dodatno su pojeftinile te se do njih može doći već od 10-20 eura.

U nastavku donosimo popis s primjerima trenutačno najjeftinijih jednosmjernih karata za idućih nekoliko mjeseci. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Ističemo da su cijene za suprotne smjerove (Bruxelles - Ljubljana te London - Ljubljana) slične te se i u povratku može letjeti po povoljnim cijenama.

Prijevoz do Ljubljane prilično je povoljan, a možete ga potražiti ovdje:

Navedene cijene obuhvaćaju cijenu leta, u što su uključeni i porezi, ali isključuju potencijalne naknade, poput one za prtljagu. Što se tiče ručne prtljage, uključena je mala torba do veličine od 42 x 32 x 25 centimetara, što je manje od standardnih kofera za ručnu prtljagu. Za ručnu prtljagu većih dimenzija potrebno je nadoplatiti 10-20 eura, ovisno o liniji i datumu leta. Predana prtljaga teška do 23 kilograma stoji od 16 do 55 eura po letu, dok predana prtljaga mase do čak 32 kilograma košta od 25 do 58 eura. Točnu cijenu prtljage za svoj let možete provjeriti ovdje.

Cijene se brzo mijenjaju, ovisno o broju prodanih karata, a provjeriti i usporediti ih s drugim prijevoznicima možete na našoj tražilici letova.