Objavljeno 20.01.19. 19:59

Karte za letove između Dalmacije i Njemačke i za manje od 30-ak eura

Zadnji je dan velike akcije.
Zrakoplov Zrakoplov

Njemački Eurowings, najaktivniji niskotarifni prijevoznik na hrvatskom tržištu, svojim zrakoplovima povezuje brojna hrvatska i njemačka odredišta. U svojoj mreži Eurowings tako ima i tri zračne luke na jugu Hrvatske - Split, Zadar i Dubrovnik.

Eurowings je 2019. godinu otvorio novom akcijom, koja završava danas, 20. siječnja 2019. u 23:59 i u sklopu koje donosi sniženja do 25 posto. U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih karata za letove na zanimljivim poveznicama između Njemačke i Splita/Zadra/Dubrovnika i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

U sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih letova.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to 8-15 eura za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.