Objavljeno 24.02.19. 10:31

Koliko koštaju najjeftinije karte za letove Makedonija - Istanbul?

Promocija donosi jeftinije karte za letove između Skopja i Istanbula.

Među najzanimljivijim gradovima u koje se direktno leti iz Skopja svakako je Istanbul. Grad na Bosporu sa Skopjem povezuje turska niskotarifna aviokompanija Pegasus, koja trenutačno ima promociju u sklopu koje karte prodaje već od 45-50 eura po smjeru.

Potražili smo sve najjeftinije karte, pa su u sljedećoj tablici navedene najniže cijene za letove Skopje - Istanbul i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 10 dana.

Navedene cijene obuhvaćaju cijenu leta, u što su uključeni i porezi, ali isključuju potencijalne naknade, poput one za prtljagu. Prijevoz ručne prtljage besplatan je do dimenzija do 55 x 40 x 20 cm i mase do 8 kg, dok se predana prtljaga dodatno plaća.

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.