Objavljeno 13.10.17. 12:00

Letovi Hrvatska - Njemačka već od 19,99 eura

Niske cijene dobra su prilika za putovanje u Njemačku.
Zrakoplov Zrakoplov

Njemački Eurowings, najaktivniji niskotarifni prijevoznik na hrvatskom tržištu, ima novu akciju, pa je izbor jeftinih karata za njihove letove i veći nego inače. Karte se po povoljnim cijenama mogu kupiti za brojne linije, a na poveznicama s Hrvatskom leti se već od 19,99 eura.

Radi se o poveznicama za Pulu i Rijeku, odnosno linijama Pula - Düsseldorf i Rijeka - Köln. Na obje će se linije letjeti i tijekom zimske sezone te je izbor povoljnih letova prilično velik.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih karata za letove Pula - Düsseldorf i Rijeka - Köln i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

Kako je izbor jednosmjernih karata po povoljnim cijenama odličan, mogu se složiti brojne povoljne kombinacije povratnih karata te u sljedećoj tablici navodimo nekoliko takvih primjera.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to 10-15 eura za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma. Cijena se odnosi na plaćanje debitnim karticama, dok je za ostale metode plaćanja potrebno nadoplatiti dva posto od cijene karte.

Ostale povoljne karte za letove na poveznicama s Hrvatskom možete vidjeti na velikom popisu i tražilici jeftinih letova.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.