Objavljeno 29.08.18. 17:06

Letovi Hrvatska - Rim već od 32,99 eura

Vječni grad dostupan je po povoljnim cijenama.
Rim Rim

Kao što smo već pisali, jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika, španjolski Vueling, opet je na akciju stavio milijun karata, koje se mogu kupiti već od 19,99 eura. Novom promocijom Vueling je obuhvatio linije kojima povezuje brojna odredišta u Europi, sjevernoj Africi i Bliskom istoku. Akcija traje do četvrtka, 30. kolovoza 2018. u 23:59, a vrijeme u kojem možete putovati po sniženim cijenama jest od 26. rujna 2018. do 28. veljače 2019. godine.

Vueling leti i za Hrvatsku te i ove ljetne sezone održava osam poveznica s Dubrovnikom, Splitom, Zadrom i Zagrebom. Sve se linije odnose na Italiju i Španjolsku te se tako i u Italiju i u Barcelonu može putovati već od 32,99 eura po smjeru.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis Vuelingovih izravnih poveznica između Hrvatske i Rima, s pripadajućim najnižim cijenama jednosmjernih karata za svaku od linija. U tablici su navedeni i primjeri jeftinih karata za razdoblje koje nije obuhvaćeno akcijom. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U nastavku navodimo primjere povoljnih kombinacija povratnih karata.

Cijena uključuje kartu, poreze i osnovne naknade. Dodatne usluge se dodatno i naplaćuju. Tako prijavljena prtljaga košta od 10 eura naviše po smjeru (ovisno o odabranoj relaciji i datumu), a ručna prtljaga dimenzija do 55 x 40 x 20 cm i težine do 10 kg besplatna je u svim tarifama.

Poželite li unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma za Rim. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.