Objavljeno 02.10.19. 19:46

Letovi iz Dubrovnika za Rim već od 23, za Barcelonu od 30 eura

Prilika za jeftino putovanje u dvije atraktivne metropole.

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika, španjolski Vueling, leti i za Hrvatsku te održava poveznice s Dubrovnikom, Splitom, Zadrom i Zagrebom. Sve linije odnose se na Barcelonu i Rim, pri čemu su posebno povoljni letovi iz Dubrovnika.

Vueling trenutačno provodi novu akciju, pa smo odlučili provjeriti cijene za letove između Dubrovnika i Barcelone te Dubrovnika i Rima. Akcija traje do četvrtka, 3. listopada 2019. u 23:59.

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere najnižih cijena za Vuelingove poveznice s Dubrovnikom. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i inače kod ovakvih ponuda, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

U sljedećim tablicama navedeni su primjeri povoljnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 14 dana.

Cijena uključuje kartu, poreze i osnovne naknade. Dodatne usluge se dodatno i naplaćuju. Tako prijavljena prtljaga košta od 10 eura naviše po smjeru (ovisno o odabranoj relaciji i datumu), a ručna prtljaga dimenzija do 55 x 40 x 20 cm i težine do 10 kg besplatna je u svim tarifama.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.