Objavljeno 02.10.18. 19:30

Letovi iz Hrvatske za Barcelonu i Rim već od 27,99 eura

Iskoristite priliku za posjet omiljenim odredištima.
Barcelona, Rim Barcelona, Rim

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika, španjolski Vueling, opet je na akciju stavio milijun karata, koje se mogu kupiti već od 19,99 eura. Novom promocijom Vueling je obuhvatio linije kojima povezuje brojna odredišta u Europi, sjevernoj Africi i Bliskom istoku. Akcija traje do petka, 5. listopada 2018. u 23:59, a vrijeme u kojem možete putovati po sniženim cijenama jest od 22. listopada 2018. do 30. ožujka 2019. godine.

Vueling leti i za Hrvatsku te je i ove ljetne sezone održavao osam poveznica s Dubrovnikom, Splitom, Zadrom i Zagrebom. Sve se linije odnose na Italiju i Španjolsku.

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere jeftinih letova između Hrvatske i Barcelone te Rima, s pripadajućim najnižim cijenama jednosmjernih karata za svaku od linija. U tablici su navedeni i primjeri jeftinih karata za razdoblje koje nije obuhvaćeno akcijom. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U nastavku navodimo nekoliko povoljnih kombinacija povratnih karata.

Cijena uključuje kartu, poreze i osnovne naknade. Dodatne usluge se dodatno i naplaćuju. Tako prijavljena prtljaga košta od 10 eura naviše po smjeru (ovisno o odabranoj relaciji i datumu), a ručna prtljaga dimenzija do 55 x 40 x 20 cm i težine do 10 kg besplatna je u svim tarifama.

Poželite li unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.