Objavljeno 10.01.18. 10:51

Letovi iz Hrvatske za Nicu i druge francuske gradove već od 5,00 eura

Nova akcija donosi mogućnost putovanja u Francusku po sjajnim cijenama.
Nica Nica

Španjolska Volotea (www) pripremila je novu akciju. Na akciju je stavljeno 100.000 karata, koje se prodaju već od 5,00 eura. Akcija se najvećim dijelom odnosi na letove do kraja travnja 2018. Cijene ovise o broju prodanih karata te se mogu promijeniti u bilo kojem trenutku.

Među linijama sa sniženim cijenama nalaze se i poveznice s Hrvatskom na kojima će Volotea letjeti 2018. godine te se karte za neke od linija mogu kupiti već od 5,00 eura. Iako broj najjeftinijih karata nije velik, mogu se složiti povoljna putovanja, pogotovo ako se ispod navedene Voloteine polaske kombinira s polascima drugih prijevoznika koji lete za Split, Zadar ili Dubrovnik.

U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih Voloteinih karata na letovima za Hrvatsku. Karte po navedenoj cijeni možete kupiti na službenim stranicama (www), a klikom na cijene označene zelenom bojom možete otvoriti stranicu s usporedbom cijena. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura. U cijenu je uključena administrativna naknada u iznosu od 2,8 posto vrijednosti transakcije.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.