Objavljeno 12.04.17. 12:30

Letovi iz Osijeka za Švicarsku već od 13,59 eura

Zahvaljujući novoj akciji, letovi između Osijeka i Švicarske još su povoljniji nego inače.
Zrakoplov Zrakoplov

Danas, 12. travnja 2017. do 23:59, traje promocija najvećeg niskotarifnog zračnog prijevoznika u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Aira, koji nudi 20 posto popusta na sve svoje karte. Akcija se odnosi na sve linije u Wizz Airovoj mreži, uključujući i linije za Hrvatsku. Popust se odnosi na samu cijenu karte, ali se ne obračunava na iznos administrativne naknade.

Akcijom su obuhvaćeni i letovi između Osijeka i Švicarske, odnosno linija Osijek - Basel. Karte su vrlo povoljne te se mogu pronaći već od 13,59 eura po smjeru i to za velik broj letova.

U nastavku donosimo popis s primjerima trenutačno najjeftinijih jednosmjernih karata na navedenoj liniji. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Navedene cijene obuhvaćaju cijenu leta, u što su uključeni i porezi, ali isključuju potencijalne naknade, poput one za prtljagu. Što se tiče ručne prtljage, uključena je mala torba do veličine od 42 x 32 x 25 centimetara, što je manje od standardnih kofera za ručnu prtljagu. Za ručnu prtljagu većih dimenzija potrebno je nadoplatiti 14 eura, predana prtljaga teška do 23 kilograma stoji 31 euro po letu, dok predana prtljaga mase do čak 32 kilograma košta 41 euro.

Cijene se brzo mijenjaju, ovisno o broju prodanih karata, a provjeriti i usporediti ih s drugim prijevoznicima možete na našoj tražilici letova.

Povoljan smještaj možete pronaći na našoj tražilici smještaja.

Oznake:
OsijekWizz Air