Objavljeno 17.10.18. 12:22

Letovi iz Podgorice za četiri grada već od 15-20 eura

Nova akcija najvećeg europskog niskotarifnog prijevoznika.
Zrakoplov Zrakoplov

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, ima novu akciju, u sklopu koje je snizio cijene milijun karata. Među linijama obuhvaćenima akcijom jesu i Ryanairove poveznice s Podgoricom.

Provjerili smo kako se trenutačno kreću cijene te su u sljedećoj tablici navedeni primjeri najjeftinijih karata za četiri Ryanairove poveznice s Podgoricom i to za oba smjera - odlazni i povratni. Na popisu nisu navedeni letovi Podgorica - Wroclaw, s obzirom da su karte nešto skuplje nego za ostale četiri linije. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

U sljedećoj tablici navodimo primjere povoljnih povratnih letova.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog malog komada ručne prtljage, dok se veća ručna prtljaga i predana prtljaga dodatno plaćaju. Radi se o novim Ryanairovim pravilima za prtljagu, o kojima više možete doznati ovdje.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.