Objavljeno 08.02.19. 20:05

Letovi iz Podgorice za tri atraktivna grada već od 15 eura

Dobra prilika za putovanje.

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, ima novu akciju, u sklopu koje je snizio cijene za dio svojih karata. Među linijama obuhvaćenima akcijom jesu i Ryanairove poveznice s Podgoricom.

Provjerili smo kako se trenutačno kreću cijene te su u sljedećoj tablici navedeni primjeri najjeftinijih karata za tri Ryanairove poveznice s Podgoricom i to za oba smjera - odlazni i povratni. Na popisu su navedeni primjeri jeftinih karata za Berlin, London i Stockholm. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog malog komada ručne prtljage, dok se veća ručna prtljaga i predana prtljaga dodatno plaćaju. Radi se o novim Ryanairovim pravilima za prtljagu, o kojima više možete doznati ovdje.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.