Objavljeno 05.04.19. 19:30

Letovi iz Splita i Dubrovnika već od sedam eura: 18 linija za Italiju, Grčku i Francusku na akciji

Akcija traje danas do ponoći.

Kao što smo već pisali, španjolski niskotarifni prijevoznik Volotea slavi sedam godina poslovanja, što su iskoristili kao povod za novu akciju. Na sniženje je tako stavljeno 100.000 karata, među kojima su i one za poveznice s Hrvatskom. Akcija traje još danas - do petka, 5. travnja 2019. u 23:59.

Kada je riječ o južnom dijelu hrvatske obale, Volotea leti na čak 18 linija za Split i Dubrovnik:

Split: devet linija (Bordeaux, Lyon, Marseille, Milano, Nantes, Nica, Palermo (Sicilija), Toulouse, Venecija)
Dubrovnik: devet linija (Atena, Bari, Bordeaux, Lyon, Marseille, Milano, Nantes, Strasbourg, Venecija)

Iako su najjeftinije karte - one po 7,00 eura - dijelom prodane, još uvijek je moguće pronaći karte za velik broj polazaka po toj ili tek nešto višoj cijeni. U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih Voloteinih karata za poveznice sa Splitom i Dubrovnikom. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i inače kod ovakvih akcija, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 7-14 dana.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura. U cijenu je uključena administrativna naknada.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.