Objavljeno 11.01.19. 18:46

Letovi iz Splita i Zadra za München već od 22,49 eura

Prilika za povoljno putovanje u Bavarsku.
Zrakoplov Zrakoplov

Njemački Eurowings, jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika, održava brojne poveznice s hrvatskim gradovima, među kojima su Split i Zadar. Od gradova povezanih s ta dva grada u ovom ćemo članku izdvojiti München.

Eurowings je 2019. godinu otvorio novom akcijom, u sklopu koje donosi sniženja do 25 posto, pa je tako na poveznicama s Münchenom moguće letjeti već od 22,49 eura po smjeru. U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih karata za letove između Splita/Zadra i Münchena i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

U sljedećoj tablici navodimo primjere povoljnih povratnih letova.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to 8-15 eura za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma.

Poželite li unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.