Objavljeno 12.04.17. 13:52

Letovi iz Splita za London i Poljsku već od 17,59 eura

Promocijom su obuhvaćene tri poveznice sa Splitom.
Zrakoplov Zrakoplov

Danas, 12. travnja 2017. do 23:59, traje promocija najvećeg niskotarifnog zračnog prijevoznika u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Aira, koji nudi 20 posto popusta na sve svoje karte. Akcija se odnosi na sve linije u Wizz Airovoj mreži, uključujući i linije za Hrvatsku. Popust se odnosi na samu cijenu karte, ali se ne obračunava na iznos administrativne naknade.

Akcijom su obuhvaćeni i poveznice sa Splitom. Točnije, radi se o linijama za Varšavu, Katowice i London. Karte su vrlo povoljne te se mogu pronaći već od 17,59 eura po smjeru.

U nastavku donosimo popis s primjerima trenutačno najjeftinijih jednosmjernih karata za navedene linije. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Navedene cijene obuhvaćaju cijenu leta, u što su uključeni i porezi, ali isključuju potencijalne naknade, poput one za prtljagu. Što se tiče ručne prtljage, uključena je mala torba do veličine od 42 x 32 x 25 centimetara, što je manje od standardnih kofera za ručnu prtljagu. Za ručnu prtljagu većih dimenzija potrebno je nadoplatiti 14-18 eura, predana prtljaga teška do 23 kilograma stoji 37-47 eura po letu, dok predana prtljaga mase do čak 32 kilograma košta 47-57 eura.

Cijene se brzo mijenjaju, ovisno o broju prodanih karata, a provjeriti i usporediti ih s drugim prijevoznicima možete na našoj tražilici letova. Na akciji su i letovi između Osijeka i Švicarske te se na liniji Osijek - Basel može letjeti već od vrlo niskih 13,59 eura.

Povoljan smještaj možete pronaći na našoj tražilici smještaja.

Oznake:
SplitWizz Air