Objavljeno 01.11.18. 20:17

Letovi iz Splita za München i Salzburg već od 29,99 eura

Mozartov grad i bavarsko središte dostupni su po akcijskim cijenama.
Zrakoplov Zrakoplov

Njemački Eurowings, jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika, održava brojne poveznice s hrvatskim gradovima, među kojima je posebno aktivan u Splitu. Kako Eurowings trenutačno provodi jednu od svojih akcija, moguće je letjeti po zaista povoljnim cijenama, a od gradova povezanih sa Splitom u ovom ćemo članku izdvojiti Salzburg i München.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih karata za letove između Zadra i Münchena/Beča i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

U sljedećoj tablici navodimo primjere povoljnih povratnih letova.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm, a dopušteno je ponijeti i dodatni komad ručne prtljage - dimenzija do 40 x 30 x 10 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to od 8-15 eura naviše za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma.

?>

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.