Objavljeno 01.11.18. 20:08

Letovi iz Zadra za München već od 22, za Beč od 26 eura

Akcijske cijene za dva atraktivna grada.
Zrakoplov Zrakoplov

Njemački Eurowings, najaktivniji niskotarifni prijevoznik na hrvatskom tržištu, održava brojne poveznice s hrvatskim gradovima, među kojima je i Zadar. Kako Eurowings trenutačno provodi jednu od svojih akcija, moguće je letjeti po prilično povoljnim cijenama, a od gradova povezanih sa Zadrom posebno se ističu Beč i bavarsko središte München.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih karata za letove između Zadra i Münchena/Beča i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

U sljedećoj tablici navodimo primjere povoljnih povratnih letova.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm, a dopušteno je ponijeti i dodatni komad ručne prtljage - dimenzija do 40 x 30 x 10 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to od 8-15 eura naviše za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.