Objavljeno 15.02.19. 19:01

Letovi između Hrvatske i južne Njemačke već od 25 eura

Nova akcija donosi novu priliku za povoljno upoznavanje gradova u južnoj Njemačkoj.

Njemački Eurowings, najaktivniji niskotarifni prijevoznik na hrvatskom tržištu, svojim zrakoplovima povezuje brojna hrvatska i njemačka odredišta. Među njemačkim gradovima koji su povezani s Hrvatskom tako je i nekoliko odredišta u dvije južne pokrajine - Bavarskoj i Baden-Württembergu. Točnije, radi se o Münchenu, Nürnbergu i Stuttgartu.

Eurowings trenutačno povodom Valentinova provodi jednu od svojih akcija, koja traje do nedjelje, 17. veljače 2019. u 23:59 i kojom su obuhvaćene i poveznice s Hrvatskom. U ovom članku napravili smo pregled poveznica između tri prije spomenuta grada u južnoj Njemačkoj i hrvatskih gradova s kojima su izravno povezani. Ukupno se radi o devet linija za Dubrovnik, Pulu, Rijeku, Split, Zadar i Zagreb.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih karata za letove na navedenim poveznicama i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 14 dana.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to 8-15 eura za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.