Objavljeno 11.01.18. 12:27

Letovi između Hrvatske i Münchena ili Berlina već od 29,99 eura

Iskoristite najveću akciju u povijesti njemačkog niskotarifnog prijevoznika.

Njemački Eurowings, najaktivniji niskotarifni prijevoznik na hrvatskom tržištu, ima novu akciju. Točnije, radi se o najvećoj Eurowingsovoj akciji u povijesti, u sklopu koje su cijene čak četiri milijuna karata snižene za 25 posto. Njemački prijevoznik leti na brojnim linijama za Hrvatsku, a među njima su i poveznice s Berlinom i Münchenom.

Polazaka ima iz različitih gradova, a trenutačno je najbolji izbor jeftinih karata na liniji Zagreb - Berlin, za koju se nudi velik broj polazaka za 29,99 eura po smjeru. Po istoj cijeni može se letjeti i iz Dubrovnika, Pule, Rijeke, Splita i Zadra.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih karata za letove između Hrvatske i Münchena te Hrvatske i Berlina i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

Kako je izbor jednosmjernih karata po povoljnim cijenama dobar, mogu se složiti različite povoljne kombinacije povratnih karata te u sljedećoj tablici navodimo nekoliko takvih primjera.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to 8-15 eura za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma.

Namjeravate li u odredištu unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih cijena rent-a-cara. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale povoljne karte za letove na poveznicama s Hrvatskom možete vidjeti na velikom popisu i tražilici jeftinih letova.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.