Objavljeno 28.11.18. 17:51

Letovi između Splita/Zadra i Njemačke/Austrije već od 29,99 eura

Akcija njemačkog prijevoznika završava danas u 23:59.
Zrakoplov Zrakoplov

NAPOMENA (29. 11. 2018. u 10:05): Akcija je završila, ali karata po jednakim cijenama još uvijek ima, samo što je broj polazaka po takvim cijenama nešto manji. Članak i tablice s primjerima jeftinih karata ažurirani su u skladu s time.

Kao što smo pisali prošlog tjedna, njemački Eurowings, jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika, na akciju je stavio više od dva milijuna karata, s popustom do 25 posto. Akcija je završila jučer, 28. studenog 2018. u 23:59, no povoljnih karata još uvijek ima.

Među hrvatskim gradovima u bogatoj Eurowingsovoj mreži jesu Split i Zadar, koje njemački prijevoznik povezuje s više zanimljivih odredišta u Njemačkoj i Austriji.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih karata za Eurowingsove poveznice sa Splitom i Zadrom i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata. Kao i inače kod ovakvih akcija, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

U sljedećoj tablici navodimo primjere povoljnih povratnih letova.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to 8-15 eura za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma.

Poželite li unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.