Objavljeno 12.02.19. 19:44

Letovi na poveznicama Hrvatska - Rim/Barcelona i za manje od 30 eura

Povodom Valentinova jedan od najvećih niskotarifnih prijevoznika ima novu akciju.
Zrakoplov Zrakoplov

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika, španjolski Vueling, ima novu akciju. Novom promocijom Vueling je obuhvatio linije kojima povezuje brojna odredišta u Europi, sjevernoj Africi i Bliskom istoku.

Vueling leti i za Hrvatsku te je i prošle ljetne sezone održavao osam poveznica s Dubrovnikom, Splitom, Zadrom i Zagrebom. Sedam linija će se održavati i tijekom 2019. godine, dok karte za liniju Split - Firenca više nije moguće kupiti.

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere najnižih cijena za Vuelingove poveznice s četiri spomenuta hrvatska grada. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata.

Cijena uključuje kartu, poreze i osnovne naknade. Dodatne usluge se dodatno i naplaćuju. Tako prijavljena prtljaga košta od 10 eura naviše po smjeru (ovisno o odabranoj relaciji i datumu), a ručna prtljaga dimenzija do 55 x 40 x 20 cm i težine do 10 kg besplatna je u svim tarifama.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.