Objavljeno 29.01.19. 20:19

Letovi na poveznicama s Rimom i Barcelonom i za manje od 30 eura

Nova akcija popularnog prijevoznika.

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika, španjolski Vueling, ima novu akciju. Novom promocijom Vueling je obuhvatio linije kojima povezuje brojna odredišta u Europi, sjevernoj Africi i Bliskom istoku. Akcija traje do četvrtka, 31. siječnja 2019. u 23:59, a vrijeme u kojem možete putovati po sniženim cijenama jest od 11. veljače do 31. svibnja 2019. godine.

Vueling leti i za Hrvatsku te je i prošle ljetne sezone održavao osam poveznica s Dubrovnikom, Splitom, Zadrom i Zagrebom. Sedam linija će se održavati i tijekom 2019. godine, dok karte za liniju Split - Firenca više nije moguće kupiti.

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere najnižih cijena za Vuelingove poveznice s četiri spomenuta hrvatska grada. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U nastavku navodimo primjere cijena kombinacija povratnih karata.

Cijena uključuje kartu, poreze i osnovne naknade. Dodatne usluge se dodatno i naplaćuju. Tako prijavljena prtljaga košta od 10 eura naviše po smjeru (ovisno o odabranoj relaciji i datumu), a ručna prtljaga dimenzija do 55 x 40 x 20 cm i težine do 10 kg besplatna je u svim tarifama.

Poželite li unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.