Objavljeno 05.09.17. 12:26

Letovi Osijek - Švicarska već od 14,71 eura

Nova akcija jednog od najvećih niskotarifnih prijevoznika.
Zrakoplov Zrakoplov

Danas, 5. rujna 2017. do 23:59, traje promocija najvećeg niskotarifnog zračnog prijevoznika u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Aira, koji nudi 20 posto popusta na sve svoje karte. Akcija se odnosi na sve linije u Wizz Airovoj mreži, uključujući i linije za Hrvatsku. Popust se odnosi na samu cijenu karte, ali se ne obračunava na iznos administrativne naknade.

Akcijom je obuhvaćena i poveznica s Osijekom. Točnije, radi se o poveznici Osijek - Basel. Karte su vrlo povoljne te se mogu pronaći već od 14,71 eura po smjeru.

U nastavku donosimo popis s primjerima trenutačno najjeftinijih jednosmjernih karata za liniju Osijek - Basel. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

S obzirom da je izbor jeftinih karata velik, lako se moće pronaći povratne kombinacije datuma s povratnim kartama koje koštaju svega 30 eura.

Navedene cijene obuhvaćaju cijenu leta, u što su uključeni i porezi, ali isključuju potencijalne naknade, poput one za prtljagu. Što se tiče ručne prtljage, uključena je mala torba do veličine od 42 x 32 x 25 centimetara, što je manje od standardnih kofera za ručnu prtljagu. Za ručnu prtljagu većih dimenzija potrebno je nadoplatiti 15 eura, predana prtljaga teška do 20 kilograma stoji 35 eura po letu, dok predana prtljaga mase do čak 32 kilograma košta 40 eura.

Do promjena će doći 29. listopada 2017., kada Wizz Air uvodi dobrodošle novosti u svoju politiku prijevoza prtljage. Naime, na taj dan ukida se naplata velike ručne prtljage te će prijevoz ručne prtljage maksimalnih dimenzija do 55 x 40 x 23 cm i mase do 10 kg biti besplatan.

Cijene se brzo mijenjaju, ovisno o broju prodanih karata, a provjeriti i usporediti ih s drugim prijevoznicima možete na našoj tražilici letova. Ostale jeftine karte za Osijek možete pogledati u članku 'Jeftini letovi iz/do Osijeka'.

Povoljan smještaj možete pronaći na našoj tražilici smještaja.