Objavljeno 15.02.17. 10:25

Letovi Osijek - Švicarska već od 19,99 eura

Na novoj poveznici s Osijekom može se putovati po vrlo povoljnim cijenama.
Zrakoplov Zrakoplov

Danas, 15. veljače 2017. do 23:59, traje promocija najvećeg niskotarifnog zračnog prijevoznika u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Aira, koji nudi 20 posto popusta na dio svojih karata. Akcija se odnosi na odabrane linije u Wizz Airovoj mreži, koje prometuju do kraja svibnja 2017. Popust se odnosi na samu cijenu karte, ali se ne obračunava na iznos administrativne naknade.

Akcijom su obuhvaćeni i letovi između Osijeka i Švicarske, odnosno linija Osijek - Basel. Karte su vrlo povoljne te se u smjeru Osijek - Basel mogu pronaći već od 25,59 eura u akcijskom razdoblju te čak i nešto jeftinije krajem ljetne sezone, dok se u suprotnom smjeru može letjeti već od 27,49 eura.

U nastavku donosimo popis s primjerima trenutačno najjeftinijih jednosmjernih karata na navedenoj liniji. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Navedene cijene obuhvaćaju cijenu leta, u što su uključeni i porezi, ali isključuju potencijalne naknade, poput one za prtljagu. Što se tiče ručne prtljage, uključena je mala torba do veličine od 42 x 32 x 25 centimetara, što je manje od standardnih kofera za ručnu prtljagu. Za ručnu prtljagu većih dimenzija potrebno je nadoplatiti 10-20 eura, ovisno o liniji i datumu leta. Predana prtljaga teška do 23 kilograma stoji od 16 do 55 eura po letu, dok predana prtljaga mase do čak 32 kilograma košta od 25 do 58 eura. Točnu cijenu prtljage za svoj let možete provjeriti ovdje.

Cijene se brzo mijenjaju, ovisno o broju prodanih karata, a provjeriti i usporediti ih s drugim prijevoznicima možete na našoj tražilici letova.

Povoljan smještaj možete pronaći na našoj tražilici smještaja.

Oznake:
OsijekWizz Air