Objavljeno 11.01.19. 11:26

Letovi Sarajevo - Njemačka već od 29,99 €

Nova akcija poznatog prijevoznika.
Zrakoplov Zrakoplov

Njemački Eurowings, jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika, 2019. godinu otvorio je novom akcijom, u sklopu koje donosi sniženja do 25 posto. Promocijom su obuhvaćene i poveznice s Bosnom i Hercegovinom, odnosno dvije linije za Sarajevo, na kojima se leti već od 29,99 eura po smjeru.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih karata za Eurowingsove letove BiH - Njemačka i to za oba smjera - odlazni i povratni. Popisom su obuhvaćena dva grada - Köln i Stuttgart. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata. Kao i inače kod ovakvih akcija, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

U sljedećoj tablici navodimo primjere povoljnih povratnih letova.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm, a dopušteno je ponijeti i dodatni komad ručne prtljage - dimenzija do 40 x 30 x 10 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to od 8-15 eura naviše za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.