Published 23. 05. 2017. - 19:38

Letovi za Atenu već od 14,59 eura, za atraktivne grčke otoke već od 34,05 eura

Brojna zanimljiva grčka odredišta trenutačno su dostupna po vrlo povoljnim cijenama.
Santorini Santorini

Kao što smo krajem prošlog tjedna već pisali, španjolska Volotea (www) pripremila je novu akciju. Točnije, ponudili su mnoštvo karata po cijeni od svega 4,86 eura.

Akcija traje do srijede, 24. svibnja 2017. u 23:59 te se odnosi na letove do prosinca 2017. Akcijom je obuhvaćeno deset Voloteinih poveznica s Hrvatskom, ali i brojne poveznice s velikim Voloteinim čvorištem u Veneciji.

U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih Voloteinih karata na letovima iz Venecije u Grčku. Karte po navedenoj cijeni možete kupiti na službenim stranicama (www), a klikom na cijene označene zelenom bojom možete otvoriti stranicu s usporedbom cijena. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura, dok se na cijenu rezervacije dodaje administrativna naknada u iznosu od 2,8 posto vrijednosti transakcije. Administrativna se naknada ne zaračunava ako plaćate karticom Visa Debit.

Cijene se brzo mijenjaju, ovisno o broju prodanih karata, a provjeriti i usporediti ih s drugim prijevoznicima možete na našoj tražilici letova.

Prijevoz do Venecije najjednostavniji i najpovoljniji je iz Zagreba i Pule, a možete ga potražiti ovdje:

Povoljan smještaj možete pronaći na našoj tražilici smještaja.

Oznake:
VoloteaVenecija
Komentari

Imate li pitanje ili komentar vezano uz tekst? Članke možete komentirati i bez registracije - kliknite na polje za ostavljanje komentara i, nakon što odaberete ime, stavite kvačicu na 'Komentiraj kao gost'.