Objavljeno 16.05.18. 11:42

Letovi za grčke otoke već od 9,00 eura

Izvrsna prilika za povoljno putovanje na Santorini, Kretu, Zakynthos i druge grčke otoke.
Zakynthos Zakynthos

Grčki otoci san su mnogih putnika, pa mnoge zasigurno veseli svaka mogućnost jeftinog putovanja na Santorini, Kretu, Zakynthos ili neko drugo atraktivno odredište. Zahvaljujući Voloteinoj akciji, sada se pruža upravo takva mogućnost.

Naime, španjolska Volotea povremeno održava promotivne akcije, pa je tako sada na sniženje stavila 100.000 karata, među kojima su i one za poveznice s Grčkom, ali i za letove između Hrvatske i Francuske, kao i za letove Hrvatska - Italija. Akcija traje do petka, 18. svibnja 2018. u 23:59.

U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih Voloteinih karata na letovima između Venecije i Grčke. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i inače kod ovakvih akcija, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

Karte se u povratnom smjeru također mogu kupiti već od 9,00 eura, ali radi se o letovima prije datuma na koje se za 9,00 eura leti u smjeru Venecija - Grčka, pa se tako superpovoljne povratne karte mnogo lakše može naći ako polazite iz Grčke. U sljedećoj tablici navodimo nekoliko primjera povoljnih povratnih karata za Voloteine letove s polaskom iz Venecije.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura. U cijenu je uključena administrativna naknada u iznosu od 2,8-4,5 posto vrijednosti transakcije.

Cijene se brzo mijenjaju, ovisno o broju prodanih karata, a provjeriti i usporediti ih s drugim prijevoznicima možete na našoj tražilici letova.

Prijevoz do Venecije najjednostavniji i najpovoljniji je iz Zagreba i Pule, a možete ga potražiti ovdje:

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.

Oznake:
VenecijaVolotea