Published 08. 01. 2017. - 00:15

Letovi za Island, Rusiju i druga daleka odredišta već od 31 eura

U relativno daleka odredišta može se putovati po cijenama koje bi se donedavno činile nestvarno niskima.
Island Island

Do kraja ovog vikenda, odnosno do 8. siječnja 2017. u 23:59, traje promocija najvećeg niskotarifnog zračnog prijevoznika u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Aira, u sklopu koje nudi 20 posto popusta na sve svoje karte. Akcija se odnosi na sve linije u Wizz Airovoj mreži, uključujući i tri linije za Hrvatsku. Popust se odnosi na samu cijenu karte, ali se ne obračunava na iznos administrativne naknade.

Već smo pisali o popustu na letove na poveznicama s Hrvatskom, a ovdje ćemo navesti primjere povoljnih karata za nešto egzotičnije relacije. Naime, Wizz Air u Budimpešti ima svoju veliku bazu, iz koje leti u brojna atraktivna odredišta. Među njima su i Reykjavik (Island), Moskva (Rusija), Dubai (UAE) i Baku (Azerbajdžan). Karte su prilično povoljne te se može letjeti već od 30-50 eura po smjeru.

U nastavku donosimo popis navedenih poveznica s primjerima trenutačno najjeftinijih jednosmjernih karata. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Navedene cijene obuhvaćaju cijenu leta, u što su uključeni i porezi, ali isključuju potencijalne naknade, poput one za prtljagu. Što se tiče ručne prtljage, uključena je mala torba do veličine od 42 x 32 x 25 centimetara, što je manje od standardnih kofera za ručnu prtljagu. Za ručnu prtljagu većih dimenzija potrebno je nadoplatiti 10-20 eura, ovisno o liniji i datumu leta. Predana prtljaga teška do 23 kilograma stoji od 16 do 55 eura po letu, dok predana prtljaga mase do čak 32 kilograma košta od 25 do 58 eura. Točnu cijenu prtljage za svoj let možete provjeriti ovdje.

Cijene se brzo mijenjaju, ovisno o broju prodanih karata, a provjeriti i usporediti ih s drugim prijevoznicima možete na našoj tražilici letova.

Komentari

Imate li pitanje ili komentar vezano uz tekst? Članke možete komentirati i bez registracije - kliknite na polje za ostavljanje komentara i, nakon što odaberete ime, stavite kvačicu na 'Komentiraj kao gost'.