Objavljeno 05.02.18. 20:11

Letovi za London već od 24, za Španjolsku od 30 eura

Akcija traje danas do ponoći.
Zrakoplov Zrakoplov
Napomena (6. veljače 2018.): Iako je akcija završila, dio karata i dalje je dostupan po istim ili sličnim cijenama. Kao i inače, aktualne cijene možete provjeriti klikom na cijene koje su u tablici u članku označene zelenom bojom i na tražilici letova.

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika - Norwegian - večeras, 5. veljače 2018. do 23:59 održava akciju u sklopu koje karte za letove Hrvatska - London prodaje već od 24 eura, a za Španjolsku već od 30 eura. Radi se o poveznicama kojima norveški prijevoznik povezuje Dubrovnik s Madridom i Barcelonom, dok London povoljno povezuju s Dubrovnikom i Splitom.

Jednako tako, do ponoći traje i akcija za druge Norwegianove poveznice s Hrvatskom, poput letova između Zagreba i Kopenhagena te Stockholma.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis Norwegianovih izravnih poveznica između Hrvatske i Španjolske te Londona, s pripadajućim najnižim cijenama jednosmjernih karata za svaku od linija. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U sljedećoj tablici navodimo nekoliko primjera povoljnih povratnih letova.

Cijena uključuje kartu, poreze i osnovne naknade te ručnu prtljagu. Predana prtljaga dodatno se plaća, pri čemu točna cijena ovisi o liniji koju odaberete, kao i o razdoblju godine u kojem letite.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.