Objavljeno 13.10.17. 18:55

Letovi za München i Berlin već od 30-ak eura

Do dva omiljena turistička odredišta u Njemačkoj može se putovati po povoljnim cijenama.
Zrakoplov Zrakoplov

Njemački Eurowings, najaktivniji niskotarifni prijevoznik na hrvatskom tržištu, ima novu akciju, pa je izbor jeftinih karata za njihove letove i veći nego inače. Kao što smo već pisali, na poveznicama za Köln i Düsseldorf leti se već od 19,99 eura, a povoljnih karata ima i na poveznicama s Berlinom i Münchenom.

Polazaka ima iz različitih gradova, a trenutačno je najbolji izbor jeftinih karata na linijama Zagreb - Berlin, Zadar - München, Dubrovnik - München, Pula - München i Pula - Berlin.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih karata za letove između Hrvatske i Münchena i Hrvatske i Berlina i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

Kako je izbor jednosmjernih karata po povoljnim cijenama dobar, mogu se složiti različite povoljne kombinacije povratnih karata te u sljedećoj tablici navodimo nekoliko takvih primjera.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to 10-15 eura za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma. Cijena se odnosi na plaćanje debitnim karticama, dok je za ostale metode plaćanja potrebno nadoplatiti dva posto od cijene karte.

Ostale povoljne karte za letove na poveznicama s Hrvatskom možete vidjeti na velikom popisu i tražilici jeftinih letova.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.