Objavljeno 20.01.18. 19:51

Letovi za Poljsku na akciji: povratne karte iz Hrvatske već od 119 eura

Poljski zračni prijevoznik na akciju je stavio karte za nekoliko poveznica s Hrvatskom.
Zrakoplov Zrakoplov

Poljski nacionalni zračni prijevoznik LOT trenutačno ima akciju u sklopu koje je snizio cijene karata za nekoliko poveznica s Hrvatskom. Akcija traje do utorka, 23. siječnja 2018. u 23:59.

Tijekom ljetne sezone LOT će letjeti na pet linija za Hrvatsku te će poljski glavni grad Varšavu povezivati s Dubrovnikom, Pulom, Splitom, Zadrom i Zagrebom. Od navedenih linija, povratne karte za tri se mogu kupiti već od 899 kuna, odnosno 119 eura. Radi se o poveznicama Pula - Varšava, Zadar - Varšava i Zagreb - Varšava.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih povratnih karata za letove na navedenim linijama. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

U cijenu je uključen jedan komad ručne prtljage težak do osam kilograma, dok je za predanu prtljagu potrebno doplatiti 20-ak eura po smjeru.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.