Objavljeno 12.04.17. 19:54

Letovi za Siciliju i Grčku već od 24, Portugal od 39, Dubai od 43 eura

Iskoristite akciju na letove s polaskom iz Budimpešte te povoljno otputujte u brojna zanimljiva odredišta.
Zrakoplov Zrakoplov

Kao što smo spominjali u prethodnim člancima, danas, 12. travnja 2017. do 23:59, traje promocija najvećeg niskotarifnog zračnog prijevoznika u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Aira, koji nudi 20 posto popusta na sve svoje karte. Akcija se odnosi na sve linije u Wizz Airovoj mreži, uključujući i linije za Split i Osijek. Popust se odnosi na samu cijenu karte, ali se ne obračunava na iznos administrativne naknade.

Akcijom su obuhvaćene i poveznice s velikom Wizz Airovom bazom u Budimpešti, pa se tako po povoljnim cijenama u sezoni može letjeti u brojna zanimljiva odredišta. Karte se nerijetko mogu kupiti već od 10-15 eura, dok su za udaljenija i atraktivnija odredišta nešto skuplje. Tako se, primjerice, do Sicilije ili grčkog Soluna može već od 24 eura, do Portugala od 39 eura, a Dubai je dostupan od 43 eura, jednako kao i Cipar ili Izrael.

U nastavku donosimo popis s primjerima trenutačno najjeftinijih jednosmjernih karata za neke od zanimljivih poveznica. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Navedene cijene obuhvaćaju cijenu leta, u što su uključeni i porezi, ali isključuju potencijalne naknade, poput one za prtljagu. Što se tiče ručne prtljage, uključena je mala torba do veličine od 42 x 32 x 25 centimetara, što je manje od standardnih kofera za ručnu prtljagu. Za ručnu prtljagu većih dimenzija potrebno je nadoplatiti 10-20 eura, predana prtljaga teška do 23 kilograma stoji 16-55 eura po letu, dok predana prtljaga mase do čak 32 kilograma košta 26-65 eura.

Cijene se brzo mijenjaju, ovisno o broju prodanih karata, a provjeriti i usporediti ih s drugim prijevoznicima možete na našoj tražilici letova.

Prijevoz do Budimpešte najjednostavniji i najpovoljniji je iz Zagreba, a možete ga potražiti ovdje:

Povoljan smještaj možete pronaći na našoj tražilici smještaja.