Objavljeno 15.06.18. 12:36

Letovi za Siciliju već od 18 eura

Na liniji Split - Palermo može se letjeti već od 18 eura.
Sicilija Sicilija

Španjolska Volotea (www) prošle je jeseni uvela niz novih linija za Hrvatsku, među kojima je i atraktivna poveznica Split - Palermo (Sicilija).

Kako Volotea trenutačno provodi akciju kojom slavi 18 milijuna prevezenih putnika, tako je i sada snižena cijena za nekoliko polazaka između Splita i Palerma. U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih Voloteinih karata na letovima između Splita i Sicilije. Karte po navedenoj cijeni možete kupiti na službenim stranicama (www), a klikom na cijene označene zelenom bojom možete otvoriti stranicu s usporedbom cijena. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U sljedećoj tablici navedena su i dva primjera povoljnih povratnih karata - jedan za dulji, a jedan za kraći boravak.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali Siciliju, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma za Palermo. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.