Objavljeno 12.01.18. 19:39

Letovi za Stuttgart, Köln i Düsseldorf već od 29,99 eura

Povoljne cijene letova za tri velika grada.
Stuttgart, Köln Stuttgart, Köln

Kao što smo jučer pisali, njemački Eurowings, najaktivniji niskotarifni prijevoznik na hrvatskom tržištu, trenutačno provodi najveću akciju u svojoj povijesti, u sklopu koje su cijene čak četiri milijuna karata snižene za 25 posto. Njemački prijevoznik leti na brojnim linijama za Hrvatsku, a među njima su i poveznice sa Stuttgartom, Kölnom i Düsseldorfom.

Polazaka ima iz različitih gradova, a trenutačno je najbolji izbor jeftinih karata na liniji Zagreb - Stuttgart, za koju se nudi velik broj polazaka za 29,99 eura po smjeru. Po istoj cijeni može se letjeti i iz Zadra za Stuttgart, Rijeke i Zadra za Köln te između Pule i Düsseldorfa.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih karata za letove na navedenim linijama i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

Kako je izbor jednosmjernih karata po povoljnim cijenama dobar, mogu se složiti različite povoljne kombinacije povratnih karata te u sljedećoj tablici navodimo nekoliko takvih primjera.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to 8-15 eura za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma.

Namjeravate li u odredištu unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih cijena rent-a-cara. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale povoljne karte za letove na poveznicama s Hrvatskom možete vidjeti na velikom popisu i tražilici jeftinih letova.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.