Objavljeno 30.03.19. 19:44

Letovi Zadar - Beč na akciji: karte već od 30 eura

Akcija koja traje još danas i sutra donosi popust na letove između Zadra i Beča.

Njemački niskotarifni zračni prijevoznik Eurowings vrlo je aktivan na hrvatskom tržištu. Leti na brojnim linijama između Hrvatske i Njemačke, ali i na dvije između Hrvatske i Austrije.

Točnije, radi se o poveznicama Zadar - Beč i Split - Salzburg, na kojima se leti već od 30-ak eura po smjeru.

S obzirom da još danas i sutra traje Eurowingsova akcija kojom je obuhvaćena i linija Zadar - Beč, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih karata za navedenu poveznicu. Navedeni su primjeri za oba smjera - iz Hrvatske u Austriju i iz Austrije za Hrvatsku. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 14 dana.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to 8-15 eura za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.