Objavljeno 19.11.18. 19:36

Letovi Zagreb - Barcelona već od 37,99 eura

Nova akcija donosi odlične cijene letova Zagreb - Barcelona.
Barcelona Barcelona

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika, španjolski Vueling, ima novu akciju, pa se karte za njihove letove mogu kupiti već od 17,99 eura. Novom promocijom Vueling je obuhvatio linije kojima povezuje brojna odredišta u Europi, sjevernoj Africi i Bliskom istoku. Akcija traje do četvrtka, 22. studenog 2018. u 23:59, a vrijeme u kojem možete putovati po sniženim cijenama jest od 11. prosinca 2018. do 30. lipnja 2019. godine.

Vueling leti i za Hrvatsku te je i ove ljetne sezone održavao osam poveznica s Dubrovnikom, Splitom, Zadrom i Zagrebom.

Karte za iduće proljeće i ljeto već je moguće kupiti, pa smo provjerili smo kako se kreću cijene letova Zagreb - Barcelona te u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere najnižih cijena. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U nastavku navodimo primjere povoljnih kombinacija povratnih karata.

Cijena uključuje kartu, poreze i osnovne naknade. Dodatne usluge se dodatno i naplaćuju. Tako prijavljena prtljaga košta od 10 eura naviše po smjeru (ovisno o odabranoj relaciji i datumu), a ručna prtljaga dimenzija do 55 x 40 x 20 cm i težine do 10 kg besplatna je u svim tarifama.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.