Published 07. 01. 2017. - 18:43

Letovi Zagreb - Njemačka u 2017. već od 34,99 eura

Njemački Eurowings početak godine obilježio je promocijom u sklopu koje karte prodaje već od 12,99 eura.
Eurowingsov zrakoplov Eurowingsov zrakoplov

Njemački niskotarifni zračni prijevoznik Eurowings, koji je donedavno poslovao pod nazivom Germanwings, godinu je započeo promocijom u sklopu koje karte prodaje već od 12,99 eura, dok se najjeftinije karte za Hrvatsku mogu kupiti po nešto višim cijenama.

Eurowings je jedan od rijetkih niskotarifnih prijevoznika koji dio svojih linija za Hrvatsku održava i izvan ljetne sezone, pa je tako Zagreb među gradovima koji su i zimi i ljeti dobro povezani s Njemačkom. Točnije, Eurowings Zagreb povezuje s četiri odredišta - Berlinom, Hamburgom, Kölnom i Stuttgartom.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis Eurowingsovih poveznica sa Zagrebom, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od linija tijekom 2017. godine. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to 15,00 eura za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma. Cijena se odnosi na plaćanje karticama Visa Electron i Visa Debit, dok je za ostale metode plaćanja potrebno nadoplatiti deset eura.

Komentari

Imate li pitanje ili komentar vezano uz tekst? Članke možete komentirati i bez registracije - kliknite na polje za ostavljanje komentara i, nakon što odaberete ime, stavite kvačicu na 'Komentiraj kao gost'.