Objavljeno 08.05.18. 07:54

Milijun karata na akciji: letovi iz Hrvatske za Italiju i Barcelonu već od 29,99 eura

Nova akcija - nova prilika za povoljno putovanje u tri poznata odredišta.
Zrakoplov Zrakoplov

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika, španjolski Vueling, na novu je akciju stavio milijun karata, koje se mogu kupiti već od 24,99 eura. Novom promocijom Vueling je obuhvatio linije kojima povezuje brojna odredišta u Europi, sjevernoj Africi i Bliskom istoku. Akcija traje do petka, 11. svibnja 2018. u 23:59, a vrijeme u kojem možete putovati po sniženim cijenama jest od 28. svibnja do 30. studenog 2018. godine.

Vueling leti i za Hrvatsku te će i ove ljetne sezone održavati osam poveznica s Dubrovnikom, Splitom, Zadrom i Zagrebom. Sve se linije odnose na Italiju i Španjolsku te se u Rim i Barcelonu može putovati već od 29,99 eura, a u Firencu od 34,99 eura.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis Vuelingovih izravnih poveznica za Hrvatsku, s pripadajućim najnižim cijenama jednosmjernih karata za svaku od linija. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Kako je izbor karata po niskim cijenama trenutačno dobar, mogu se napraviti brojne povoljne kombinacije povratnih karata te u sljedećoj tablici navodimo nekoliko takvih primjera.

Cijena uključuje kartu, poreze i osnovne naknade te upravljačku naknadu u iznosu od 5,00 eura po putniku po letu. Dodatne usluge se dodatno i naplaćuju. Tako prijavljena prtljaga košta od 10 eura naviše po smjeru (ovisno o odabranoj relaciji i datumu), a ručna prtljaga dimenzija do 55 x 40 x 20 cm i težine do 10 kg besplatna je u svim tarifama.

Ako tražite povoljne karte za druge linije, možete ih pronaći na tražilici i popisu jeftinih letova.

Povoljan smještaj možete pronaći na tražilici smještaja.