Objavljeno 03.07.18. 13:37

Milijun karata na akciji: letovi za Barcelonu već od 32,99 eura

Nova akcija - nova prilika za povoljno putovanje u Barcelonu.
Barcelona Barcelona

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika, španjolski Vueling, opet je na akciju stavio milijun karata, koje se mogu kupiti već od 24,99 eura. Novom promocijom Vueling je obuhvatio linije kojima povezuje brojna odredišta u Europi, sjevernoj Africi i Bliskom istoku. Akcija traje do petka, 6. srpnja 2018. u 23:59, a vrijeme u kojem možete putovati po sniženim cijenama jest od 30. srpnja do 30. studenog 2018. godine.

Vueling leti i za Hrvatsku te će i ove ljetne sezone održavati osam poveznica s Dubrovnikom, Splitom, Zadrom i Zagrebom. Sve se linije odnose na Italiju (primjere povoljnih karata za Italiju možete vidjeti ovdje) i Španjolsku te se tako u Barcelonu može putovati već od 32,99 eura.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis Vuelingovih izravnih poveznica između Hrvatske i Barcelone, s pripadajućim najnižim cijenama jednosmjernih karata za svaku od linija. U tablici su navedeni i primjeri jeftinih karata za razdoblje koje nije obuhvaćeno akcijom. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Kako je izbor karata po niskim cijenama trenutačno dobar, mogu se napraviti brojne povoljne kombinacije povratnih karata te u sljedećoj tablici navodimo nekoliko takvih primjera.

Cijena uključuje kartu, poreze i osnovne naknade. Dodatne usluge se dodatno i naplaćuju. Tako prijavljena prtljaga košta od 10 eura naviše po smjeru (ovisno o odabranoj relaciji i datumu), a ručna prtljaga dimenzija do 55 x 40 x 20 cm i težine do 10 kg besplatna je u svim tarifama.

Poželite li unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma za Barcelonu. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ako tražite povoljne karte za druge linije, možete ih pronaći na tražilici i popisu jeftinih letova.

Povoljan smještaj možete pronaći na tražilici smještaja.