Objavljeno 02.07.15. 22:41

Nova akcija: iz Hrvatske u Italiju već od 36, do Španjolske od 47 eura

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, španjolski Vueling, ima novu ljetnu akciju, koja i ovaj put obuhvaća njihove brojne poveznice s Hrvatskom.
Zrakoplov Zrakoplov

Promocijom je Vueling obuhvatio linije kojima povezuje preko 100 odredišta u Europi, sjevernoj Africi i Bliskom istoku. Akcija traje do utorka, 7. srpnja 2015. u 23:59, a vrijeme u kojem možete putovati po sniženim cijenama jest od 13. srpnja do 15. prosinca 2015. godine. Karte je potrebno kupiti barem 12 dana prije leta.

Vueling leti i za Hrvatsku te trenutačno održavaju 12 poveznica s Pulom, Zadrom, Splitom, Dubrovnikom i Zagrebom. Sve se linije odnose na Italiju i Španjolsku.

Split tako sada ima šest Vuelingovih linija, Zadar i Dubrovnik po dvije, dok Pula i Zagreb imaju po jednu liniju.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis svih Vuelingovih linija za Hrvatsku u 2015. godini, s pripadajućim najnižim cijenama jednosmjernih karata za svaku od linija. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete vidjeti primjere datuma na koje vrijede navedene cijene te usporediti cijene na našoj tražilici letova.

Cijena uključuje kartu, poreze i osnovne naknade te upravljačku naknadu u iznosu od 7,50 eura po putniku po letu. Dodatne usluge se dodatno i naplaćuju. Tako prijavljena prtljaga košta od 13 do 29 eura po smjeru (ovisno o odredištu), a ručna prtljaga dimenzija do 55 x 40 x 20 cm i težine do 10 kg besplatna je u svim tarifama.

Naknada za plaćanje iznosi 3,0 posto iznosa kupnje (za Paypal i kreditne kartice). Naknade za plaćanje oslobođeni ste ako plaćate debitnim karticama.