Objavljeno 09.10.19. 19:55

Nova akcija niskotarifnog prijevoznika: niže cijene letova Sarajevo - Njemačka

Nova akcija niskotarifnog prijevoznika donosi bolju ponudu povoljnih letova između Sarajeva i Njemačke.

Njemački Eurowings, jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika, ima novu akciju, u sklopu koje donosi niže cijene za dio svojih letova. Promocijom su obuhvaćene i tri linije za Sarajevo (Berlin, Stuttgart i Köln).

U sklopu akcije karte se prodaju već od 24,99 eura po smjeru, dok najjeftinije karte za poveznice sa Sarajevom koštaju 39,99 eura po smjeru.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih karata za sve tri Eurowingsove linije Sarajevo - Njemačka i to za oba smjera - odlazni i povratni. Tablice su napravljene za svaki grad zasebno, s time da su prvo navedene najjeftinije jednosmjerne karte, dok su u nastavku navedene najjeftinije povratne karte.

Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata. Kao i inače kod ovakvih ponuda, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

Povratne karte

Osim iznad navedenih jednosmjernih karata, možete kupiti i jeftine povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 14 dana.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to od 15 eura naviše za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma.

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.