Objavljeno 13.02.19. 09:48

Nova akcija: ostvarite popust na letove Croatia Airlinesa

Hrvatski nacionalni zračni prijevoznik provodi novu akciju.
Croatia Airlinesov zrakoplov Croatia Airlinesov zrakoplov

Croatia Airlines (www), hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, pripremio je akciju u sklopu koje nudi popust na svoje karte. Važno je istaknuti da se popust odnosi na cijenu same avio-karte (prijevozninu), ali ne i pristojbe zračnih luka i ostale naknade te se one plaćaju u punom iznosu. U skladu s time, iznos popusta na ukupnu cijenu razlikuje se od slučaja do slučaja, a obično iznosi 10-20 posto od ukupne cijene.

Kupnja karata odvija se od 13. do 17. veljače 2019. godine, a akcija se odnosi na letove od 13. veljače 2019 do 1. veljače 2020.

Kako ostvariti popust?

Popust se ostvaruje upisivanjem promotivnog kôda pri kraju rezervacijskog postupka na Croatijinom web-mjestu. U tablici u nastavku možete vidjeti primjere sniženih cijena karata, a postupak za kupnju karata po toj cijeni bio bi sljedeći:

1. Kliknite na željeni polazak/cijenu u tablici.
2. Na usporedbi cijena, odaberite Croatia Airlines.
3. Nakon što ste preusmjereni na web-mjesto Croatia Airlinesa, odaberite željeno vrijeme polaska.
Akcija
Korak u kojem upisujete kôd
4. U idućem koraku upišite svoje podatke i nastavite rezervacijski proces dok ne stignete do stranice na kojoj vas se pita za promo kôd ('Imate li promotivni kôd?'). Sada u prazno polje unesite ispod navedeni kôd i kliknite na 'U redu'. Ako je kôd prihvaćen, prikazat će vam se potvrdna poruka.
Kôd: HR86608SFS5Q
Akcija
Potvrda o prihvaćenom kôdu
5. Nastavite rezervacijski proces i obavite kupnju.

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere cijena Croatia Airlinesovih povratnih karata koje smo pronašli za neke od zanimljivih linija u njihovoj mreži. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Navedene se cijene odnose na najjeftiniju tarifu i kupnju na web-mjestu CA na iznad opisani način. U cijenu najjeftinije tarife uključena je ručna prtljaga, dok se predana prtljaga dodatno plaća.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.