Objavljeno 30.03.16. 11:20

Nova EasyJetova akcija: letovi iz Pule već od 3,36 eura

Drugi po veličini europski zračni prijevoznik ima novu akciju te nudi do 15 posto popusta na svoje karte.
Zrakoplov Zrakoplov

Britanski EasyJet, drugi po veličini europski zračni prijevoznik, na akciju je stavio više od 450.000 karata. Promocija se odnosi na letove u razdoblju od 13. travnja do 7. rujna 2016. Akcijom su tako obuhvaćene i EasyJetove četiri poveznice s Pulom, na kojima se može letjeti po izvrsnim cijenama.

Cijene su vrlo povoljne te se jednosmjerne karte mogu kupiti već od superpovoljnih 3,36 eura (Pariz). Za svega nekoliko eura više može se otputovati u Hamburg, London i Toulouse.

U sljedećoj tablici donosimo popis svih gradskih parova između Pule i Europe na kojima će EasyJet letjeti ove ljetne sezone te trenutačno najniže cijene karata, neovisno o tome radi li se o akcijskim ili redovnim cijenama. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova (napomenu o cijenama pročitajte ispod tablice ili ovdje). Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključeni su porezi i osnovne naknade, ali nije uključena administrativna naknada u iznosu od 18 eura. Radi se o naknadi koja se plaća po transakciji i dijeli se na ukupan broj karata. Npr. ako dvije osobe putuju zajedno i kupe povratnu kartu, to će podići cijenu svake karte za 4,50 eura (18 EUR / 4 = 4,50 EUR). Pretražujete li letove na našoj tražilici jeftinih letova, administrativna naknada odmah je uključena u cijenu.

U osnovnu cijenu uključena je ručna prtljaga bez težinskog ograničenja, maksimalnih dimenzija od 50 x 40 x 20 cm. Predana prtljaga teška do 20 kilograma plaća se od 17 do 32 eura.