Objavljeno 30.03.16. 13:09

Nova EasyJetova akcija: letovi iz Splita već od 9,36 eura

Letovi iz Splita za 15 atraktivnih gradova dostupni su već od 9,36 ili tek nešto više eura.
Zrakoplov Zrakoplov

Britanski EasyJet, drugi po veličini europski zračni prijevoznik, na akciju je stavio više od 450.000 karata. Promocija se odnosi na letove u razdoblju od 13. travnja do 7. rujna 2016. Akcijom su tako obuhvaćene EasyJetove poveznice s Dubrovnikom, Splitom i Pulom, na kojima se može letjeti po izvrsnim cijenama.

EasyJetom se iz Splita može letjeti u čak 15 gradova, kao što su Amsterdam, Berlin, Lyon, Ženeva itd. Cijene su vrlo povoljne te se kreću od 9,36 eura naviše za jednosmjernu kartu.

U sljedećoj tablici donosimo popis svih gradskih parova između Splita i Europe na kojima će EasyJet letjeti ove ljetne sezone te trenutačno najniže cijene karata, neovisno o tome radi li se o akcijskim ili redovnim cijenama. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova (napomenu o cijenama pročitajte ispod tablice ili ovdje). Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju

U navedene cijene uključeni su porezi i osnovne naknade, ali nije uključena administrativna naknada u iznosu od 18 eura. Radi se o naknadi koja se plaća po transakciji i dijeli se na ukupan broj karata. Npr. ako dvije osobe putuju zajedno i kupe povratnu kartu, to će podići cijenu svake karte za 4,50 eura (18 EUR / 4 = 4,50 EUR). Pretražujete li letove na našoj tražilici jeftinih letova, administrativna naknada odmah je uključena u cijenu.

U osnovnu cijenu uključena je ručna prtljaga bez težinskog ograničenja, maksimalnih dimenzija od 50 x 40 x 20 cm. Predana prtljaga teška do 20 kilograma plaća se od 17 do 32 eura.

Oznake:
EasyJetSplit