Objavljeno 03.02.16. 14:39

Nova Ryanairova akcija: letovi od 0,98 eura

Najjeftiniji europski zračni prijevoznik opet je spustio cijene do nezamislivo niskih razina.
Ryanairov zrakoplov Ryanairov zrakoplov

Najveći europski niskotarifni prijevoznik, irski Ryanair, poznat je po jeftinim letovima, pa i po povremenom nuđenju karata po teško zamislivim cijenama. Tako je sada opet došao red na superpovoljne letove, pa su dio karata odlučili ponuditi po cijeni od svega 0,98 eura!

Radi se o akciji pod nazivom 'February madness', u sklopu koje karte prodaju već od 0,98 eura. Akcija se odnosi isključivo na letove u veljači 2016., pa tako njome nije obuhvaćena nijedna Ryanairova linija za Hrvatsku.

No, zato se povoljno može putovati iz sjeverne Italije ili drugih europskih prometnih čvorišta, kao što su Milano (Bergamo), Frankfurt (Hahn) ili Oslo. Vrlo su povoljni letovi i iz nama bliskih Budimpešte i Bratislave, iako su nešto skuplji od jednog eura.

U sljedećoj tablici izdvojili smo nekoliko linija za koje se karte trenutačno mogu kupiti po superpovoljnoj cijeni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova.

Naravno, ove cijene vrijede do 'isteka zaliha', pa se mogu promijeniti u bilo kojem trenutku.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Oznake:
Ryanair