Published 03. 05. 2017. - 10:53

Nova Voloteina rasprodaja: milijun karata već od 4,86 eura

Španjolski prijevoznik ima novu, veliku akciju.
Zrakoplov Zrakoplov

Španjolska Volotea (www) pripremila je novu akciju. Točnije, ponudili su čak milijun karata po cijeni od svega 4,86 eura.

Akcija traje do petka, 5. svibnja 2017. u 23:59 te se odnosi na letove do prosinca 2017. Akcijom je obuhvaćeno i deset Voloteinih poveznica s Hrvatskom, pa se tako iz Splita i Dubrovnika vrlo povoljno može u šest zanimljivih odredišta.

U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih Voloteinih karata na letovima za Split i Dubrovnik. Karte po navedenoj cijeni možete kupiti na službenim stranicama (www), a klikom na cijene označene zelenom bojom možete otvoriti stranicu s usporedbom cijena. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura, dok se na cijenu rezervacije dodaje administrativna naknada u iznosu od 2,8 posto vrijednosti transakcije. Administrativna se naknada ne zaračunava ako plaćate karticom Visa Debit.

Komentari

Imate li pitanje ili komentar vezano uz tekst? Članke možete komentirati i bez registracije - kliknite na polje za ostavljanje komentara i, nakon što odaberete ime, stavite kvačicu na 'Komentiraj kao gost'.