Objavljeno 04.01.20. 18:56

Novogodišnja akcija: letovi iz Splita i Dubrovnika u 18 gradova već od 10-15 eura!

Niskotarifni prijevoznik EasyJet za Split i Dubrovnik održava čak 38 linija.

Britanski EasyJet, drugi po veličini europski niskotarifni zračni prijevoznik, jedan je od najaktivnijih zračnih prijevoznika na hrvatskom tržištu te niskotarifni prijevoznik s najviše linija za Hrvatsku. Tijekom toplijeg dijela godine održavaju se brojne EasyJetove poveznice s Hrvatskom, na kojima se može letjeti po izvrsnim cijenama.

Među gradovima za koje EasyJet leti jest i Split, kojeg će 2020. godine povezivati s 18 europskih zračnih luka (popis linija možete vidjeti ovdje), kao i Dubrovnik, koji ima čak 20 EasyJetovih linija (popis se nalazi vidjeti ovdje). Jeftino se tako putuje u gradove poput Milana, Edinburgha, Napulja, Lyona, Ženeve, Berlina, Londona itd.

Provjerili smo kako se kreću cijene povratnih karata za letove u zanimljiva odredišta dostupna EasyJetom iz Splita i Dubrovnika te ih navodimo u sljedećim tablicama. Kako EasyJet trenutačno provodi svoju tradicionalnu novogodišnju akciju, cijene su i nešto povoljnije nego inače, pa se povratne karte mogu kupiti već od 25-30 eura, dok se najjeftinije jednosmjerne karte plaćaju od 10-15 eura naviše.

Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i inače kod ovakvih akcija, cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

Povratne karte

Povratne karte iz Splita

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri povoljnih povratnih karata iz Splita. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 10-14 dana. U tablici su obuhvaćeni letovi iz Splita za sljedeće gradove (neki gradovi sa Splitom su povezani preko više zračnih luka, npr. London):

Amsterdam, Basel Mulhouse Freiburg, Belfast, Berlin, Bristol, Glasgow, London, Lyon, Manchester, Milano, Napulj, Newcastle, Pariz, Venecija, Ženeva

Povratne karte iz Dubrovnika

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri povoljnih povratnih karata iz Dubrovnika. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 10-14 dana. U tablici su obuhvaćeni letovi iz Dubrovnika za sljedeće gradove (neki gradovi s Dubrovnikom su povezani preko više zračnih luka, npr. London):

Amsterdam, Basel Mulhouse Freiburg, Belfast, Berlin, Bristol, Edinburgh, London, Lyon, Manchester, Milano, Nantes, Napulj, Pariz, Toulouse, Venecija, Ženeva

Jednosmjerne karte

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri povoljnih jednosmjernih karata za oba smjera - odlazni i povratni, pri čemu su Split/Dubrovnik ili mjesto polaska ili odredište. Prikazani su samo primjeri najjeftinijih nekoliko karata za svaku liniju, dok je više primjera navedeno u gornjim tablicama koje obuhvaćaju povratne karte, a više primjera možete vidjeti i kliknete li na naziv linije.

U osnovnu cijenu uključena je ručna prtljaga bez težinskog ograničenja, maksimalnih dimenzija od 56 x 45 x 25 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na EasyJetovim letovima: ograničenja i cijene.

Najam automobila

Poželite li unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.