Objavljeno 02.01.20. 11:56

Novogodišnja akcija za Tivat: letovi za četiri grada dostupni već od 10-ak eura

Akcija se odnosi na četiri poveznice s Tivtom.

Britanski EasyJet, drugi po veličini europski niskotarifni zračni prijevoznik, leti i za Crnu Goru. Točnije, Tivat povezuje s četiri grada - Ženevom, Manchesterom, Londonom i Milanom.

Provjerili smo kako se kreću cijene karata za gradove dostupne EasyJetom iz Tivta te ih navodimo u sljedećim tablicama. Prvo su navedene najjeftinije jednosmjerne karte i to za oba smjera - odlazni i povratni, dok su u nastavku navedene najjeftinije povratne karte. Kako EasyJet trenutačno provodi svoju tradicionalnu novogodišnju akciju, cijene su i nešto povoljnije nego inače, pa se jednosmjerne karte mogu kupiti već od 10-ak eura.

Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i inače kod ovakvih akcija, cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

Jednosmjerne karte

Povratne karte

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri povoljnih povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 10-14 dana.

U osnovnu cijenu uključena je ručna prtljaga bez težinskog ograničenja, maksimalnih dimenzija od 56 x 45 x 25 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na EasyJetovim letovima: ograničenja i cijene.

Najam automobila

Poželite li unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.