Objavljeno 03.10.18. 12:37

Od 9-15 €: jeftini letovi za Siciliju, Grčku i Španjolsku

Akcija se odnosi na letove do kraja 2018. godine.
Zrakoplov Zrakoplov

Španjolska Volotea (www) trenutačno provodi jednu od svojih promocija te nudi karte već od 9,00 eura po smjeru. Akcija obuhvaća 100.000 karata, traje do petka - 5. listopada 2018., a odnosi se na letove do kraja 2018. godine.

Među odredištima obuhvaćenima akcijom je i Voloteina velika baza u Veneciji, koju taj prijevoznik povezuje s mnoštvom odredišta, uključujući i nekoliko gradova na Siciliji - Palermo, Catania itd., kao i u Grčkoj i Španjolskoj.

U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih Voloteinih karata na poveznicama Venecije sa Sicilijom, Grčkom i španjolskim Bilbaom. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i inače kod ovakvih akcija, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

U sljedećoj tablici navodimo primjere povoljnih povratnih letova.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odredište i njegovu okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Prijevoz do Venecije najjednostavniji i najpovoljniji je iz Zagreba, Rijeke i Pule, a možete ga potražiti ovdje:

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.

Oznake:
VenecijaVolotea