Objavljeno 03.09.18. 19:50

Od 9-19 eura: povoljni letovi za Italiju i Francusku

Dio karata za polaske iz Splita i Dubrovnika može se kupiti već od 9-19 eura.
Zrakoplov Zrakoplov

Španjolska Volotea (www) jedan je od najaktivnijih niskotarifnih zračnih prijevoznika na hrvatskom tržištu te tijekom ljetnog reda letenja održava čak 16 poveznica sa Splitom, Dubrovnikom i Pulom.

Volotea povremeno održava promotivne akcije, pa je tako sada na sniženje opet stavila tisuće karata, među kojima su i one za poveznice s Hrvatskom. Akcija traje do srijede, 5. rujna 2018. u 23:59. S obzirom da se sezona polako bliži kraju, izbor jeftinih karata nešto je slabiji nego prije nekoliko tjedana, no i dalje se može pronaći određen broj jeftinih letova, prije svega na poveznicama za Split i Dubrovnik.

U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih Voloteinih karata na letovima između Hrvatske i Italije te Hrvatske i Francuske. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i inače kod ovakvih akcija, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

U sljedećoj tablici navodimo primjere najpovoljnijih povratnih letova.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali Italiju i Francusku, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.