Objavljeno 12.10.13. 10:52

Od Zagreba do New Yorka i za manje od 500 eura!

Air France, francuski nacionalni zračni prijevoznik, 7. listopada proslavio je svoj 80. rođendan, a od jučer ga obilježava i zanimljivom akcijom.
Air Franceov zrakoplov Air Franceov zrakoplov

7. listopada 1933. godine osnovan je jedan od najvećih europskih zračnih prijevoznika - Air France. Iza njih je 80 uspješnih godina, a rođendan će obilježiti na razne načine, među ostalim i nagrađivanjem putnika.

Tako svi koji putuju Air Franceom tijekom ove i sljedeće godine (do 30. prosinca 2014.) mogu ostvariti popust na povratne karte u iznosu od čak 80 eura. Ponuda se može koristiti za polaske iz Zagreba i to za letove čija cijena iznosi barem 115 eura, u što nisu uključene pristojbe.

S obzirom da cijena najpovoljnijih izravnih letova na poveznici Zagreb - Pariz iznosi svega 50 eura bez uključenih pristojbi, akcija ne vrijedi za tu liniju. No, vrlo se zanimljive opcije otvaraju za daleka putovanja, s obzirom da su ovom akcijom cijene za New York i neka druga daleka odredišta pale na nezapamćeno nisku razinu.

Tako se do najmnogoljudnijeg američkog grada može i za manje od 500 eura za povratnu kartu, po sličnoj je cijeni dostupan i Toronto, a Los Angeles je dostupan već za 630 eura.

Linija Karte već od
Zagreb - Los Angeles 630 eura
Zagreb - New York 492 eura
Zagreb - Toronto 495 eura

Od Zagreba do New Yorka i natrag za 492 eura

Postupak za ostvarivanje popusta

Kako biste letjeli 80 eura jeftinije, trebate učiniti sljedeće:

1. Pretražiti ponudu letova na www.airfrance.com te odabrati željeni polazak i povratak.

2. Provjerite cijenu i odredbe tarife te nastavite rezervacijski postupak.

3. U trećem koraku stižete do dijela u kojemu trebate ispuniti osobne podatke i u kojemu možete primijeniti popust. Otprilike na sredini stranice nalazi se pitanje 'Do you have an Advantage code?'. Kliknite na njega i u polje koje se otvorilo upišite sljedeće:

80YEARS914

4. Na dnu stranice (pored crvenog gumba 'continue') kliknite na 'apply discount'. Pričekajte nekoliko sekunda, nakon čega bi vam cijena trebala biti umanjena za 80 eura.

Plaćanje je potrebno izvršiti kreditnom karticom, a akcijski kôd može se koristiti do 30. prosinca 2013. godine.